Vi kan nå legge inn dine sikkerhetsdatablader på www.chembase.eu, slik at kundene dine enkelt og hurtig kan laste dem ned. På den måten trenger du ikke å holde styr på sikkerhetsdatabladene eller legge dem inn på ditt eget nettsted.

 Du trenger bare å inngå en avtale med oss så ordner vi resten. Du behøver kun å linke til www.chembase.eu derfra kan kundene dine enkelt og hurtig laste ned sikkerhetsdatabladene.

Vi kan lage en avtale med flere forskjellige ytelser. 

Det er ikke nødvendig at sikkerhetsdatabladene må være utarbeidet og oversatt av oss for at de skal kunne legges inn i databasen.

Det kan også være at du har en større bedrift som bruker produkter med sikkerhetsdatablader. I så fall kan vi her i databasen legge inn alle sikkerhetsdatabladene deres fra de forskjellige leverandørene slik at du alltid enkelt kan finne dem. 

Vi kan også legge inn tekniske datablader, verneblader eller andre dokumenter.

Kontakt oss gjerne på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., dersom du har spørsmål, forskjellige ønsker eller annet.

Les mere.